MZ 1456 + MY 1152(MY 28 – Victoria) med Mærsktoget ved Skanderborg – Juni 2019

Mandag den 24. juni brugte jeg godt 1½ time ved Skanderborg for at vente på MZ 1459 skulle komme forbi med en MK samt gods fra Aalborg på krogen. Desværre nåede den ikke komme imens jeg var der, og senere fandt jeg ud at den var kommet forbi få minutter efter jeg kørte, æv, men man jo ikke være lige heldig hver gang. Så det blev til en hel del billeder af MF, MG og Arriva´s Lint. Og så også et lidt atypisk billede, af en MF i spor 3 ved Skanderborg, det har jeg vist ikke set før. 

Det gik så en hel del bedre tirsdag den 25. juni hvor MZ 1456 samt MY 28 havde tjansen med Mærsktoget fra Aarhus Havn til Taulov, hvor jeg igen var ved Skanderborg station. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.