Padborg, Fredericia og Vejle – Maj 2019

Lørdag den 25. maj var jeg taget en tur til syd på for lidt grænsehandel, og selvfølgelig skulle jeg også lige en tur forbi Padborg station. Så før turen gik ned over grænsen var jeg et smut forbi Padborg Station, og efter at have handlet var jeg forbi igen, inden jeg kørte nord på igen. Jeg kiggede også forbi Rødekro, hvor der nu også er et par daddelæsker at finde, som efter sigende vist skal til Gedser. Herefter kørte jeg mod Fredericia, hvor jeg først kom Gammel Fredericia hvor Fredericia Fisk har fået opstillet en KSB vogn. Der er også gevaldigt begyndt at tynde i de MR sæt som har været hensat her. Efter at været forbi Fredericia station samt ved godsbanegården ved Carlsberg, kørte jeg mod Vejle hvor MY 1153 solede sig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.