Snälltåget – Skitog Salzburg – Malmö – Februar 2022

Søndag den 6. februar var jeg taget ud for at se Snälltåget´s skitog. Der kørtes første gang fra Malmö mod Salzburg fredag den 28 januar, og toget returnede så til Malmö om søndagen den 30 januar. Så toget retur denne søndag var med rejsende som formentlig var taget til Salzburg med det første tog.
Der køres skitog frem til den 18. marts mod Salzburg, og sidste tog er retur i Malmö den 19 marts.

Jeg var taget til Padborg for at følge toget ankomme, men desværre for mig kom toget syd fra i rigtig god tid. Det var der allerede omkring 9.10, så jeg nåede desværre ikke få billeder af indkørsel ind i spor 1.
Jeg fik dog et par billeder af BR 112 139-1 som var i front af toget da det ankom fra syd. Det er personale fra Wedler Franz Logistik som køre toget mellem Padborg og Salzburg. I Padborg overtager Hector Rail så kørslen, og køre fra Padborg til Malmö. Så kort tid efter ankomst blev BR 112 lokomotivet rangeret væk, og Hector Rail´s 241.002 (Skywalker) kom herefter foran toget.

Jeg kørte herefter nord på igen mod Lunderskov, hvor jeg fik par billeder af toget hvor banen deler sig lige før Lunderskov station. Så gik turen ellers videre mod Kavslunde, hvor det igen blev til et par billeder.
Til slut et enkelt billede fra Marslev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.