Sporfornyelse Østfyn + diverse tog billeder – 13-05-2023

Lørdag morgen den 13. maj startede dagen som tidligere beskrevet først ud i Vejle, hvorefter jeg kørte mod Østfyn. Som tidligere beskrevet er man nemlig i gang med sporfornyelse mellem Odense-Nyborg, og i den forbindelse er en stor del af VIKING-Rails materiel i gang med forskellige arbejder på strækningen.

Jeg startede ud ved Marslev, og til at starte med fandt jeg blot nogle ballastrenservogne, så jeg kørte videre mod Langeskov. Ved Langeskov var VIK 1833 igang med at trykke en lang stamme ballastrenser vogne mod Marslev, så jeg skyndte mig tilbage til Marslev, og fik herfra et billede af toget.
Jeg fandt derved også VIK 1832 holdende i den vestlige ende af Marslev med de ballastrenservogne jeg havde set tidligere.

Derefter kørte jeg mere øst på for at se om jeg kunne finde stammen med skærver vogne. Det lykkes at finde VIK 1831 mellem Ullerslev og Langeskov, holdende med skærver vognene, og umildtbart virkede det til de snart kunne til i gang med arbejdet.

Så kørte jeg til Nyborg, og her holdt jeg som sidste weekend MX 1029 holdende. Den holdt rigtig fint i solen, med en række gule vogne bag sig.

Efter dette kørte jeg mod Ringsted, og her holdt Contec Rail´s indlejede TME 1534 + TME 1535.
Herefter gik turen mod Høng, mere om senere.

Til slut et par billeder af 185 326-3 (I am a Climate Hero), som ses igennem Slagelse ved en 13 tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.