Sverige – Smalspårsjärnvägen – Hultsfred-Västervik

Tirsdag den 16. juli var jeg taget en tur til Västervik, hvor der køres med “dadelæsker” på den godt 70 km lange strækning mellem Västervik og Hultsfred. Jeg var taget afsted tidligt, og ankom til den første første af de 3 kørsler i løbet af dagen, med afgang fra Västervik.
Efter at have taget en række billeder ved remise området, og fra afgangen, kørte jeg mod Verkebäck, hvor jeg fik et par billeder af toget ved en sø.
Planen var oprindelig at følge toget hele turen til Hultsfred, men desværre måtte jeg forholdsvis tidligt køre hjem mod vores feriehus igen, da jeg blev syg. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.