Sydjyllands Veterantog – Sommerkørsel mellem Vejle-Jelling – Juli 2022

Søndag den 10. juli var jeg taget ned til Vejle egnen for at se Sydjyllands Veterantog køre mellem Vejle-Jelling, da det bliver den sidste sommer hvor dette er muligt, på grund af det nye signalsystem ERTMS.
Først var jeg dog taget til Lunderskov, for her at få et par billeder af toget, inden der kørtes med damplokomotivet TKVJ Nr 12 mod Vejle.

I jagten på nye foto steder, blev det første sted jeg fotograferede toget på vej fra Lunderskov mod Vejle, lidt efter Ejstrup. Ikke det bedste sted, men der var da godt med røg og damp fra toget 🙂
Derefter kørte jeg til skoven ved Andkær(mellem Brejning og Vejle), hvor arbejdet med elektrificeringen nu er kommet så langt at der er master på begge sider af sporet – til Vejle.

Derefter kørte jeg til Vejle Station, hvor det blev til et par enkelte billeder, hvor efter jeg kørte nord for Grejsdalen, og her blev det til et par billeder ved I signalet. På vej retur fra Jelling, blev det til et enkelt billede af toget, igen ved Grejsdalen, dog syd denne gang. Derefter igen et par billeder fra stationen, og til slut et par billeder nord fra Grejsdalen, hvor toget kørte mod Jelling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.