Prøve kørsel af EA 3020 samt diverse fra Sjælland – April 2021

Onsdag den 7. april var jeg en tur på Sjælland, for at tjekke et par steder ud, samt fotografere EA 3020.
Efter at have undersøgt et par mulige fremtidige foto lokationer, kørte jeg til Sorø Station. Her blev det til en række “vente” billeder af MF/ER. Det blev dog også til et par billeder af en enkelt EB og EG 3108 med gods på krogen.
Da det begyndte at nærme sig EA 3020 skulle køre fra GB, kørte jeg lidt uden for Slagelse hvor jeg havde udset mig en lokation med en gammel Englænder Jernbanebro som baggrund. Broen blev opført i årerne 1853-1854.
Efter EA 3020 havde passeret og forsat til Korsør, kørte jeg retur til Sorø Station, hvor der var indlagt et lille ophold i planen.

Jeg fik dog ikke placeret mig 100% optimalt, da lidt tid før EA 3020 ankom forlød at den måske ikke alligevel ville komme ind i spor 3 og gøre ophold, men de gjorde den så. Så det blev til et par forskellige billeder af EA 3020, inden de forsatte videre mod Kbh.

Jeg kørte så videre til Viby Sjælland, hvor jeg havde udset mig endnu en Jernbanebro jeg gerne ville fotografere. Det blev dog ikke til nogen billeder her fra da jeg først missede en solo DB Cargo 185, og kort tid efter en mere med gods vest på. Men nu kender jeg i hvert fald stedet, til næste gang jeg skal på Sjælland.

Så jeg kørte videre til mellem Lejre og Hvalsø, hvor jeg fik et par billeder af MF/ME/MG. Jeg sluttede dagen af med at køre til Holbæk, hvor jeg fik et par billeder af MY 105(MY 1145) samt MX 42(MX 1005) holde uden for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.