TME 1533(Den lille havfrue), MZ 1456, MZ 1452 + diverse gods – September 2022

Torsdag den 1. september havde jeg taget en ferie dag, og havde planlagt at tage ud i det danske land for at fotografere hvad der måtte komme forbi af godstog. Jeg startede ud i Fredericia, hvor jeg efter kort ventetid fik en del billeder af TME 1533(Den lille havfrue) med et langt godstog fra Vejle. Til slut i Fredericia blev det til et enkelt billede af 185 329-7 som var ankommet syd fra med et længere godstog.

Derefter kørte jeg til Snoghøj, nærmere bestemt ved stranden ved Den Gamle Lillebæltsbro, hvor det først blev til et billede af et hverdags billede af 3 MF, og herefter passerede DB Cargo´s 185 325-5 som har sort folie med teksten “I am the backbone of the economy”. Denne har jeg gerne ville fange i nogen tid, så det var rart det endelig lykkes. Nu mangler jeg blot “Climahero” som er DB Cargo 185-326-3 som også er i nye klæder.

Herefter kørte jeg en tur til Eltang ved Kolding, hvor det først blev til et billede af Hector Rail med 241.002 Skywalker på vej mod Sverige, og derefter MZ 1456 som havde været en tur i Vamdrup. Så forlød det at godstoget til Aalborg Østhavn har afgået lidt over 1 time før tid, så jeg skyndte mig videre til Daugård(Mellem Vejle og Hedensted), hvor jeg ved en planlagt nedrivnings truet bro fik et billede af det for en gang skyld korte godstog bestående af 2 vogne.

Så gik turen mod Fyn, hvor jeg først startede ud ved Kavslunde, hvor det første billede blev af EG 3103 på vej mod vest. Herefter passerede Green Cargo Br 5405 med Volvotoget mod øst, og kort tid efter også EG 3109 samt 185 331-3 også mod øst. Efter dette kørte jeg til Holmstrup, hvor jeg fik et par billeder af Green Cargo Br 5333 på vej mod vest.

Næste stop blev ved Marslev, men efter næsten 50 minutters vente tid, hvor ikke et eneste vestgående tog passerede, valgte jeg at køre nærmere Jylland, da der også imellem tiden var indløbet besked om at TME 1533 var på vej mod Aarhus for at køre Mærsktog mod Taulov. Så jeg kørte til Aarup istedet, og her fik jeg billeder af først EG 3108 med et længere godstog, samt EG 3104 + TME 1524(Snedronningen) med øltoget.

Så gik turen tilbage mod Jylland, hvor jeg kørte til Hørning, og her afventede jeg så at TME 1533 skulle komme forbi med Mærsktoget. Heldigvis skulle toget ind i spor 2 til overhaling, så efter toget var ankommet, kørte jeg til Stilling, hvorfra dagens sidste billeder blev taget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.