TME 1535 med skinnefræser, TME 1533 med Mærsktog og MF 5051 + ER 2036 – Marts 2023

Fredag den 3. februar var jeg ude et par timer først om formiddagen og senere om eftermiddag, for at fotografere diverse ting. Dagens planlagte højdepunkt var TME 1535 med skinnefræseren der skulle køre fra Aalborg om morgen mod Taulov og derefter til Middelfart, og så retur mod Aalborg, for at få skinnefræseren vendt. Dagen startede dog noget tåget ud, men heldigvis klarede det op ved en 11 tiden.

De første billeder er fra mellem Hinnerup og Mundelstrup, hvor det først blev til et par Arriva billeder af henholdsvis Desiro og Lint. Derefter passerede Contec Rail med den indlejede TME 1535 + skinnefræser.
Så kørte jeg en tur til Stilling, for det først blev til et par ikke helt optimale billeder af TME 1535 med skinnefræseren. Både fordi det var noget mere tåget her, og der jo som bekendt står master i den ene side, hvilket gør foto mulighederne noget begrænset efterhånden.

Det forlød at det var TME 1533 der var med dagens Mærsktog, så den skulle selvfølgelig også lige fanges. Så det blev til et par billeder af denne også ved Stilling, og så ved Aarhus havn.

Om eftermiddagen kørte jeg så til Hasselager, hvor det mellem få minutter først blev til billeder af TME 1535 + skinnefræser mod Aalborg, og MF 5051 + ER 2036 den anden vej mod Fredericia. ER 2036 har fået den helt store tur, og er nu også blevet malet rød.

Dagens sidste billeder blev fra Lerbjerg, af TME 1535 + skinnefræseren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.