Tønder, Padborg, Fredericia og Taulov – Marts 2020

Søndag den 1. marts var jeg taget en tur syd på, nærmere bestemt startede jeg ud med at køre til Tønder. MY 1104 + E 987 har i over 10 år stået ved Tønder Remise, men i mandags blev E 987 så flyttet til Bramming, hvor den afventer sin videre rejse til Gedser i næste weekend.

Efter et par hurtige billeder, gik turen videre til Padborg for at se på turens egentlige formål; nemlig et DN tog fra Sverige, som havde været forbi Venedig samt Østrig, og nu var på vej hjem. 
Billeder her fra lægger jeg op som en separat side snarest. I Padborg blev det også til de obligatoriske billeder fra CFL værksteds område.  

Så gik turen ellers videre nord på, og efter have taget de sidste par billeder af DN toget, kørte jeg til Fredericia Banegård. Da jeg ankom stod det ned i stænger, så et par hurtige billeder blev det til, inden jeg kørte lidt mere nord på til godsbanegården. Her kunne MZ 1449 anes ved DSB’s værksted, og Victoria samt Tørfisken var ligledes at finde der. 

Til slut kørte jeg forbi Taulov kombieterminal, og for en gang skyld var den røde MK 621 ude at trille, så et par billeder af den blev det til, inden turen gik hjem af. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.