Tog billeder den 2. august 2022

Tirsdag den 2. august var jeg stået tidligt op om natten/morgenen, og var kørt syd på(Kolding-Vamdrup-Sommersted mm), for at se om jeg kunne være heldig at få et billede af DB Cargo´s 185 326-3 (Clima Hero). Desværre lykkes det ikke at få nogen billeder af den, da den havde gemt sig i Maschen. I stedet for blev det til en hel del andre bliver om end det var noget sløvt med godstog, formentlig pga. sommerferien.

Det første billede, blev nok turens bedste – MZ 1452 mod vogne til Kolding/Vamdrup ved Kolding Fjord klokken tidlig om morgenen. Derefter kørte jeg videre til Vamdrup, hvor det igen blev til nogle billeder af MZ 1452. Så kørte jeg til Sommersted, og fik et billede af nordgående Hector Rail godstog, og kort tid efter passerede CFL Cargo så med sydgående tog bestående af MX 1029, CFL 1832, skævervogne, ballastrenservogne mm. Derefter rykkede jeg lidt nord på igen, til mellem Vamdrup og Lunderskov. Der blev det til et billede af MZ 1452 på vej mod Kolding igen, samt 185 323-0 med Bode godstog.

Herefter gik turen til Gudsø, hvor det blev til billede af ER 2004 samt MZ 1452 igen. Så kørte jeg til Snoghøj, hvor jeg fik et billede af Green Cargo godstog på vej mod Jylland. Efter dette et smut forbi Kavslunde, hvor EG 3107 passerede med et kort godstog kun bestående af læssede bilvogne.

Der næst kørte jeg til Odense, hvor jeg fik et par billeder af Odin som der blev kørt med på havnebanen ved Danmarks Jernbanemuseum. I udkanten af Odense, blev det til et billede af EG 3111 på vej vest på.
Så kørte jeg til Hjulby, hvor jeg brugte et par timer. Her passerede først EG 3101 med tomme bilvogne/øltog, og lidt senere Hector Rail med 2 x 241.

I løbet af dagen var der blevet kørt prøve kørsel med EB 3233 + 3234 mellem Vojens-Tinglev, og disse skulle efter endt kørsel til Gb. Det blev til et enkelt billede af dem ved Marslev. Så kørte jeg til Tommerup, og her fik jeg et billede af EG 3106 på vej øst på.

Så rykkede jeg til Taulov, hvor regnen desværre var begyndt, men det blev til et billede af 185 327-1 der ankom syd fra med vogne til Kombiterminalen. Til slut kørte jeg til Frederica, hvor det blev til de obligatoriske billeder af hvad der nu holdt af materiel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.