Tysklandtur 2019 – Dampfloktreffen – Søndag

Søndag den 14. april, var så den sidste dag ved Dampfloktreffen arrangementet. Der var her som de to andre dage planlagt to kørsler, hvor den første om formiddagen var planlagt til Ústí i Tjekkiet, og om eftermiddagen til Rumburk også i Tjekkiet. Vi startede ud med at køre til Königstein, hvor vi afventede den første kørsel mod Ústí, som var planlagt med 03 2155 + 118 552. 
Efter at den var passeret syd på, kørte vi også syd på for at køre mod den næste foto lokation, som var en “rusten” bro ved byen Děčín. Undervejs kom vi dog lidt foran, så vi fik et par billeder af toget igen ved Schmilka-Hirschmühle.

Herefter kørte vi ellers til Děčín, hvor havde tænkt et hurtigt billede ved en overkørsel i byen, da vi havde forstået planen som den på vej syd på skulle køre her forbi, og så på vej hjem over den rustne bro. Desværre viste det sig at den istedet på turen der ned kørte over den rustne bro, efter vi havde undersøgt området lidt for mulige foto steder. Så vi kørte lidt nord på igen, for at finde en lokation til at fange den på vej mod Dresden igen. Kort før grænsen til Tyskland fandt vi så en nogenlunde lokation ved byen Dolní Žleb. 

Efter toget var passeret her, havde vi en del tid der skulle brændes af inden det sidste fotostop om eftermiddagen, før tiden gik mod Danmark igen. 
Så vi fik først set lidt sporvogn i Bad Schandua(billeder kommer senere), lidt godstog fra Bad Schandua(billeder kommer senere) og flere godstog ved Königstein.

Herefter kørte vi ellers mod Schirgiswalde, hvor vi til eftermiddagens kørsel med 35 1097 + 50 3648 havde fundet en lokation godt højt oppe med udsyn over byen, og med en kirke i baggrunden, hvor toget så ellers kørte over en viadukt. Efter toget var passeret, gik turen så ellers mod Rostock og Danmark igen, og en dejlig tur var ved vejs ende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.