Tysklandtur 2023 – Fichtelbergbahn

Fredag den 19. maj stod den på hele to smalsporsbaner, Fichtelbergbahn og Preßnitztalbahn, da de ligger ikke særlig langt fra hinanden. Vi startede dog ud ved Fichtelbergbahn, som jeg har besøgt en gang før, tilbage i oktober 2020.
De første billeder er fra den klassiske kurve i udkanten af byen Cranzhahl, hvor efter vi måtte noget af en omvej rundt for at komme til Kretscham-Rothensehma, på grund af et vej arbejde. Kretscham-Rothensehma ligger godt oppe i det bakkede landskab, så man rigtig kan høre lokomotivet arbejde sig op mod den lille station. Det blev både til et par billeder ved ankomst og afgang her fra.
Derefter kørte vi til lidt uden for Hammerunterwiesenthal, og fik et par billeder af toget rundt i kurven her.
Så videre til Kurort Oberwiesenthal hvor banen slutter, men først passeres en fin jernbro.

De næste billeder er fra Neudorf (Erzgeb), hvor toget også kører over en jernbro, og herfra blev det også til et par fine billeder. Herefter videre op til Kretscham-Rothensehma, hvor det blev til et par billeder hvor banen går ind i skovområdet. Og så gik turen ellers videre til Unterwiesenthal, hvor toget kører nærmest i bunden af dalen, og til slut et par billeder af toget tæt ved Kurort Oberwiesenthal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.