Tysklandtur 2023 – Foto godstog med MY 1131 + MY 1147

Lørdag den 1. juli havde NOHAB-GM-Gruppe Deutschland arrangeret en speciel fototur med MY 1131 + MY 1147. Der var planlagt at køre på VPS Infrastrukturen ved Salzgitter, som er et privat jernbanenet på 155 km, hvor forskellige virksomheder gør brug af gods pr. bane via det.

På dette foto arrangement var der bestemt der skulle være med MY 1131 da NOHAB-GM-Gruppen ikke tidligere har haft arrangementer med MY 1131 i dens nye design(med blandt andet Olsen Banden, Bøffen og Dynamit Harry på siden), så derfor var det denne som blev valgt.

Der ud over så var STRABAG´s MY 1147(den grå mus) også med, da den snart falder for revision, og derfor er uvist hvad dens fremtid er. Ud over de 2 lokomotiver, så bestod toget af en række forskellige primært godsvogne fra Altmark Rail.

Vores tog kørtes tidligt om morgenen fra Oebisfelde(Hvor Altmark Rail har deres materiel) til Peine, hvorfra der er forbindelse til VPS Infrastrukturen.

Dagens første billeder blev taget ved Hämelerwald som ligger lidt vest før Peine. Der var ret tæt trafik, og imens vi ventede på toget kom en 6-7 godstog forbi før, og som det også ses på billedet, kan man i det fjerne ane endnu et godstog bag ved. (Billeder herfra vil komme på senere). Der var med MY 1131 i front, og den lød super fed, da den har fået monteret udstødningerne fra MY 1102.

Herefter en lang række billeder fra VPS Infrastrukturen, hvor der blev gjort en hel del fotostop, så det gav mulighed for rigtig mange billeder 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.