Veteranbanen Bryrup-Vrads – Juletræstog 2017

Søndag den 3. december var jeg en tur forbi Veteranbanen Bryrup-Vrads, hvor der traditionen tro blev kørt juletræstog. Der blev kørt 3 ture med afgang fra Bryrup kl 10.00, 12.00 og 14.00, hvor turen først gik ud til juletræspladsen hvor man havde mulighed for at købe sit eget juletræ. Herefter gik turen videre til Vrads hvor der var muligt at få lidt at varme sig på. På alle afgange var der fuldt booket op, så det er jo godt for banen, så der kommer nogle penge i kassen. 

5 tanker om “Veteranbanen Bryrup-Vrads – Juletræstog 2017

  1. Endnu engang bare super billedkvalitet!
    Det var en skam at jeg ikke var der til andet end opfyring. Jeg kører selv d. 9/12 og 16/12

  2. Mange tak Allan 🙂
    Jeg må se om jeg måske kan få lusket mig afsted igen – men er ikke sikker på fruen er med på den 😉

  3. Jeg har et nysgerrigt spørgsmål. Har du flere billeder? De behøver ikke være redigerede?

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.