Veterantog Vest – MY 1126 – Vejle-Jelling – August 2021

Søndag den 8. august kørte Veterantog Vest i samarbejde med Sydjyllands Veterantog mellem Vejle og Jelling to kørsler. Der var oprindelig meningen at det skulle have været MT 152 der skulle trække toget. Men på grund af problemer, blev det så i stedet for MY Veterantog´s MY 1126.

Jeg startede dagen ud med tidligt om morgenen at køre til Bramming, hvor Veterantog Vest har til huse. Her stod klubbens fire brune vogne klar, og så var det ellers blot at vente på ankomsten af MY 1126.
Efter MY 1126 var ankommet i spor 3, blev der rangeret til pladsen, og MY 1126 blev koblet på vognene.
Efter et par billeder kørte jeg mod Gørding, hvor jeg havde planlagt det første fotostop på ruten mod Vejle.
Så gik turen videre nord på, og oprindelig havde jeg kun troet jeg kunne nå at få den lidt før Vejle også, men den lod vente på sig i Kolding. Så jeg fik et par billeder af toget ved Eltang, og også senere ved Brejning.

Derefter gik turen ellers mod Vejle station, hvor jeg fik taget et par billeder, samt med togets personale. Da det begyndte at nærme sig afgang kørte jeg til Vejle sygehus, og efter toget var passeret her kørte jeg til Jelling. Her blev det først til et billede af toget lige før stationen, samt en række billeder af toget ved Jelling Station.

Da toget kørte retur fra Jelling mod Vejle, havde jeg placeret mig i Grejsdalen. Efter toget var passeret her, kørte jeg til Vojens-Haderslev, hvor Sydjyllands Veterantog også kørte denne dag, mere om her senere.

Senere på dagen, ved dagens sidste kørsel kom jeg retur til Vejle, for at få billeder af toget oppe fra P-huset Tróndur.
Efter den sidste kørsel, kørtes der så retur til Bramming, og her fik jeg et par billeder. Først ved afgang fra Vejle, samt ved Kolding Fjord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.