Veterantog Vest – Traktor 119 til Aalborg – Fredag

Fredag den 15. februar var jeg taget en tur til Bramming hvor Veterantog Vest holder til i den gamle remise. Har var man i gang med at rangere for at høre klar til at køre en længere tur hen over weekenden. Planen var at Traktor 119 skulle til Aalborg, hvor den er udlånt til Limfjordsbanen, så de har mulighed for at køre tog, hvis vi skulle få en sommer som sidste års hvor der var dampforbud.
Der er nemlig ikke adgang til remisen i Aalborg hvor Limfjordsbanens andet materiel står, og chancerne for det komme sådan lige, er desværre ikke for store. Ud over at køre til Aalborg, så skulle Veterantog Vest dog lige en smut tur til Gedser for at hente Ba-x 022 der også skulle med til Aalborg. 
Ba-x 022 skal nemlig til Sporbyen Scandia i Randers, men på grund af adgangen til havnebanen i Randers er spærret, har man valgt at tage den med til Aalborg, hvorefter den så senere skal transporteres pr blokvogn til Randers. Så planen for om fredagen var at køre fra Bramming, og så til Gedser, forefter at forsætte der fra til Aalborg om lørdagen.

Jeg startede som sagt ud i Bramming med at følge rangeringen med henholdsvis Traktor 119, Uis og Buh, hvor af de 2 sidste var med som henholdsvis bremsevogn og mandskab transport. 
Da det var ved at være tid til afgang fandt jeg en placering mellem Gørding og Holsted, desværre så passede det ikke så godt med solen i forhold til transporten Øst på. 
Efter passage her, kørte jeg mod Lunderskov, og til sidst sluttede jeg af med en placering mellem Kolding og Taulov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.