Veterantog Vest – Traktor 119 til Aalborg – Lørdag

Lørdag den 16. februar forsatte jeg med at følge Veterantog Vest materiel transport, og denne gang startede jeg ud ved Marslev. Her var Traktor 119 nemlig om fredagen blevet koblet fra, hvorefter turen var forsat mod Gedser. 
Efter at Traktor 119 var blevet koblet sammen med resten af toget, gik turen herefter videre vest over Fyn. Undervejs gjorde jeg stop ved Bred, Ejby, Kavslunde hvor jeg fik et par billeder af transporten. Herefter var det mod Jylland, hvor jeg fandt en placering lidt nord fra Fredericia, og herefter videre til Vejle. I Vejle fik jeg både indkørsel, samt udkørsel nord på, da der var ophold, istedet for Børkop som ellers oprindelig var planlagt. Herefter kørte jeg mod Horsens og dernæst Skanderborg, hvor billederne dog ikke rigtig var så meget værd, men til gengæld blev det til noget video istedet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.