Veterantog Vest – Traktor 119 til Aalborg – Søndag

Søndag den 17. februar var vi så kommet til den sidste dag for Veterantog Vest´s kørsel rundt i landet. Om natten var man ankommet til Aalborg, og have koblet Traktor 119 samt Ba-x 022 fra. 
Jeg startede ud med at tage et par billeder ved remisen i Aalborg, hvor Limfjordsbanen har til huse. Desværre er den 18 sporede remise samt drejeskiven uden forbindelse til resten af jernbanenettet. Dette skyldes spor forbindelsen blev afbrudt tilbage i 2015 af Banedanmark hvor sporene blev overtaget fra DSB. Der arbejdes på at skabe en forbindelse fra syd til remisen, men denne process er både lang og dyr, og chancerne for det lykkes er meget små som det ser ud nu. Derfor har Limfjordsbanen lånt Traktor 119 af Veterantog Vest, for at have mulighed for at køre, hvis der skulle være dampforbud. 

Da der var ved at være klar til afgang fra Aalborg, kørte jeg mod Ellidshøj for at få et par billeder af toget der. Så gik turen mod Hobro, hvor der var et længere ophold på godt 1 times tid. 
Herefter kørte jeg til lidt nord for Randers, og herefter videre til Stevnstrup. Dernæst kørte jeg mod Ulstrup, og videre mod Ravnstrup lidt uden for Viborg. Herefter kørte jeg mod Struer, hvor jeg til nogle billeder af toget ud mod Venø Bugt. 

Turen gik nu med Struer, hvor der blev fortaget omløb inden der efter godt 30 minutter, var afgang sydvest mod Esbjerg. Der blev til billeder fra lidt uden for Hjerm, Vemb, Ringkøbing samt mellem Ølgod og Gårde. 
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.