Veterantog Vest – Transport af E 987 til Gedser

Lørdag den 7. marts var jeg taget til Bramming for at følge transporten af E 987 til Gedser remise.
E 987 har sammen med MY 1104 stået i over 10 år ved Tønder Remise under åben himmel, men nu er E 987 blevet flyttet til Gedser Remise, hvor den er kommet under tag. 

I weekenden den 22-23 februar blev E 987 så smurt op og gjort klar til transporten, og blev så flyttet fra Tønder til Bramming natten til tirsdag den 25 marts. 

Dagen startede ud med at stå tidligt op om morgenen, og køre mod Bramming, hvor jeg var lidt over 1 time før afgang. Her var man i gang med de sidste forberedelser af E 987 til kørselen mod Gedser, og efter nogen tid rangerede MT 152 ud fra remisen ved Bramming, og hen til tog stammen bestående af Hs-t 49804 + E 987 + Uis 001 + Buh 704. 

Da det begyndte at nærme sig afgang, kørte jeg til mit første planlagte fotosted lidt uden for Bramming. Her stod solen perfekt, og det tegnede til at blive en rigtig fin dag, med mulighed for mange fine billeder. Det skulle dog vise sig ikke at holde stik, da kort efter toget var passeret, og turen gik videre mod næste planlagte sted, blev jeg mødt af en mur af tåge, og dette forsatte desværre resten af dagen ved de udvalgte fotosteder. 

Næste stop var ved Holsted, hvor det desværre blev til et billede fra overkørselen, da bommen var gået ned, og da den gik op igen blev det til et par billeder fra stoppet ved Holsted hvor lejer skulle tjekkes. Så kørte jeg videre mod de næste steder, men desværre bevirkede tågen at trafikken ikke helt gled efter bogen, så jeg missede det næste sted, så jeg forsætte videre til en bro efter Vejen, hvor det lykkes, men var dog en noget trist fornøjelse på grund af tågen.

Herefter kørte jeg videre mod Lunderskov hvor der var et lidt længere ophold på 15 minutter, og efter et par hurtige billeder, forsatte jeg videre til Gudsø ved Kolding. 
Her blev det til et fornuftigt billede, og forsatte hurtigt videre mod det sidste planlagte sted ved Kauslunde. Her var der igen et stop på omkring 15 minutter, og det blev til en del billeder her fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.