VIKING-Rail med Railservice måletog med MY 1148 + MX 1029 – 26-06-2023

Mandag den 26. juni var jeg taget ud det det noget våde vejr, for at følge Railservice måletog, som køres af VIKING-Rail med MY 1148 + MX 1029. Jeg startede ud ved Vejle, nærmere bestemt ved Skyttehuset, hvor det stod ned i stænger da jeg ankom. Efter et enkelt billede her fra, kørte jeg nord på igen, og håbede på at komme frem til Hasselager inden toget gjorde det. Desværre lykkes det ikke, på grund af den meget kraftige regn som sænkede farten på motorvejen betydeligt.

Jeg besluttede mig så for at køre mod Mundelstrup, og tænkte jeg var i god tid, men desværre fik jeg melding om at der var kørt godt +10 min, så det gik også i vasken. Så jeg forsatte som planlagt videre nord på, nærmere bestemt til Handest. Desværre nåede jeg hellere ikke frem i tide her, og kunne se toget fra hovedvejen hvor jeg kørte, øv 🙁

Så turen gik videre mod nord til Aalborg, og her lykkes det da i det mindste at få dagens næste billeder af toget der skulle forsynes. Efter et par billeder her, kørte jeg videre ud til Aalborg Østhavn, hvor DB Cargo med TME 1526 var i gang med at rangere med et par vogne. Derefter gik turen til lidt syd for Ellidshøj, hvor det blev til et par billeder af måletoget på vej syd på.

Herefter kørte jeg til Mundelstrup, hvor solen igen kiggede frem, men desværre ville en fotosky også lege med i det at toget passerede. Til slut blev dagens sidste billeder taget ved Stilling mellem Hørning og Skanderborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.