VIKING-Rail med sporombygningstog til Nyborg – April 2023

Torsdag den 6. april kørte VIKING-Rail 2 sporombygningstog fra Padborg til Nyborg. Oprindelig var det planen at de to tog skulle afgå med godt en times mellemrum, men som så ofte med den slags tog, kom de ikke afsted til tiden. Så det første tog jeg fik billeder af, var faktisk det som skulle have kørt sidst.
De første billeder er fra Tinglev, hvor MX 1029 + 1832 ses med en lang række ballastrenser vogne, skærver vogne samt diverse andet gult.

Derefter rykkede jeg til Gudsø mellem Kolding og Taulov, hvor det også blev til et par fine billeder af samme tog. Videre på Fyn gik det, til Ejby hvor toget oprindelig i følge planen skulle have været inde, men desværre blot kørte igennem. Så jeg kørte hurtigt videre til Hjulby hvor man kan se sporarbejdet allerede er startet.

Så kørte jeg til pladsen ved Nyborg, hvor 1831 allerede holdt med sporombyggeren som blev kørt der til allerede onsdag aften. Fra Nyborg blev det til en del billeder imens der blev rangeret med materielet.

Da det endelig forlød at det første tog, som så blev nummer to var kommet afsted, kørte jeg til Ejby. Her blev det til et par fine billeder af MY 1146 + 1833 med flere ballastrenser vogne samt ballastrenseren “Katharina die Grosse”. Jeg kørte så til Aarup, da jeg troede de ville blive taget ind her, da der både lå IC og Lyn lige bag dem, men desværre var det ret igennem. Så jeg kørte rask afsted til Nyborg, for at håbe nå dem der, men desværre blev det kun til et par side skud i udkanten af Nyborg.

Til slut lidt flere billeder af rangering ved pladsen i Nyborg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.