VIKING-Rail og andet gods – 14-05-2024

Tirsdag den 14. maj var jeg taget tidligt afsted mod Sommersted. Her afventede jeg VIKING-Rail med biltog til Vamdrup/Ringsted. Toget kunne høres 3-4 minutter i forvejen fra den herlige lyd fra MY 1152 som trak toget. Efter toget var passeret kørte jeg til Vamdrup stadig, og fik en række billeder da toget blev rangeret til/fra Auto Logik.

Derefter kørte jeg til Gudsø ved Kolding, og afventede den rasterende del af toget som skulle mod Ringsted. Efter dette var passerede vente jeg så på Cement toget, og dette passerede godt 20 minutter efter med MY 1146, VIK 1831 + VIK 1832 ?. Så kørte jeg nord for Fredericia for at finde et sted og fotografere Mærsk toget. Det blev ved Brejning, hvor det lykkes at finde et nogenlunde fotosted. Efter at MX 1023 + 1383 havde passeret kørte jeg så på vores Vejle kontor.

Da det nærmede sig middags tid kørte jeg til lidt før Vejle, hvor jeg fik et billede af MZ 1459 + Z70 med godstog til Herning / Rønland. Derefter kørte jeg så til Vejle station, hvor det blev til et enkelt billede af MX 1029. Og så gik turen ellers op i Grejsdalen, hvor det blev til et par billeder af Z70 + MZ 1459.

Senere på eftermiddagen havde jeg håbet også nå at fotografere Cement toget retur, men desværre nåede jeg lige 5 minutter for sent for at nå det. Istedet blev det til et enkelt billede af 2 x EB med IC1 vogne mod København. Derefter kørte jeg til Kavslunde og afventede retur biltog fra Ringsted, og imens blev det til lidt vente billeder af MF / ER / EG / EB.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.