Z70 740 + MZ 1452 med godstog til Herning – 24-11-2023

Fredag den 24. november kørte DB Cargo ved middags tid fra Vejle med Z70 740 + MZ 1452 og med sig havde de 13 vogne på krogen mod Herning. Grunden til Z70 er i front på toget, skyldes der at strækningen har det nye signalsystem ETCS. Der er endnu ingen MZ klar med det nye signalsystem, men der arbejdes på MZ 1449 som den første. Der er en fører på hvert lokomotiv, og de kommunikere så sammen over radio undervejs.

Jeg startede ud ved Hørup, hvor det blev til et par fine billeder af toget på vej op af Grejsdalen. Herefter kørte jeg videre til lidt uden for Gadbjerg, hvor det lige var ved at gå galt med at nå frem til før toget, da et par traktorer kørte meget langsomt, men det lykkes da at få dem overhalet 🙂

Derefter kørte jeg til Brande, hvor jeg nåede frem til i fint tid. Her blev det til en række billeder af toget på vej ind, da det skulle krydse med et DSB tog. Efter toget var kommet ind i spor 1, kørte jeg videre mod Herning, og et par km uden for Herning, blev det til de sidste billeder af toget på strækningen.

Så kørte jeg mod Herning, og her blev det til en del billeder fra imens både Z70 og MZ 1452 rangerede med vognene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.