Danmarks Jernbanemuseum – Kørsel med K 563 + K 564 Odense-Nyborg-Odense

Lørdag den 18. september i forbindelse med der blev afholdt Dampdage ved Danmarks Jernbanemuseum kørtes der på strækningen mellem Odense-Nyborg og retur. Det var med Danmarks Jernbanemuseums K 563 og Vestsjællands Veterantogs K 564, samt 5 brune stålvogne.

Der kørtes fra Odense mod Nyborg omkring 16.20, og mod Nyborg, var det med tender forrest. Det skyldes der ikke er nogen mulighed for at vende lokomotiverne i Nyborg, og at det passede bedst at køre ret vendt retur mod Odense. Det går nemlig op af bakke mellem Nyborg-Hjulby, og samt solen(hvis den havde været der) står bedst til billeder i den retning.

Det første sted hvor jeg fotografere toget var lidt før Ullerslev, hvor det blev til et par side skud. Herefter var toget inde til overhaling i Ullerslev, så her fik jeg også et par billeder. Så kørte jeg videre til Nyborg, hvor der blev foretaget omløb, og lokomotiverne var nu retvendt mod Odense. På vej mod Odense, så jeg først toget i udkanten af Nyborg, hvor der går en bro over banen, og man rigtig kan se toget arbejde sig op mod Hjulby.

Efter dette gik turen hurtigt videre til Marslev, hvor jeg lige nåede frem til at få et par billeder af toget ankomme til.
Jeg kørte derefter videre til udkanten af Odense, hvor jeg dagen før havde udset mig et sted. Herfra blev det til et par billeder, og så kørte jeg ellers til slut tilbage til Odense. Her blev det til lidt billeder af rangering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.