Limfjordsbanen – Kørsel med Traktor 119 til Aalborg Østhavn – Juli 2022

Søndag den 24. juli kørte Limfjordsbanen med Traktor 119 til Aalborg Østhavn. Det er endnu kun anden gang der køres med Traktor 119 på strækningen mellem Aalborg station og Aalborg Østhavn, første gang var søndag den 19. juli. Traktor 119 kom til Aalborg tilbage i februar 2019, og er nu endelig drift klar.
Med Traktor 119 som er udlånt af Veterantog Vest, har banen nu mulighed for at køre når der er dampforbud(pga. brandfare), og FFJ 34 ikke kan benyttes.

Dagen startede flot ud med sol om morgenen, hvor jeg var mødt op ved remisen for at se klargøring af toget. Hen af dagen blev det dog noget overskyet og trist, så jeg må forbi en anden dag med sol på strækningen 🙂

Som sagt blev det først til lidt billeder fra klargøring af Traktor 119, og senere imens der blev foretaget omløb, og trykket mod spor 0 på Aalborg Station. Herefter kørte jeg ud til udkanten af Gug, hvor det blev til et par billeder. Derefter billeder af toget ved Gistup, samt ude ved det “nye” omløb.

Efter omløb blev toget trykket det sidste stykke mod Aalborg Østhavn. Da Traktor 119 ikke var ret vendt på vej retur mod Aalborg valgte jeg at fotografere den steder hvor passede godt med side skud.
Til slut et par billeder af toget i Østerådalen.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.