MY 1153 + MX 1008 med skinner til København G – Maj 2020

Lørdag den 23. maj kørte MX 1008 + MY 1153 solo fra Glostrup til Fredericia. I Fredericia skulle der hentes skinner som skal bruges til en af de sporarbejder der foregår på Sjælland for tiden. 

Jeg startede ud med at køre til Kauslunde hvor jeg fik et par billeder af MX 1008 + MY 1153. Dernæst kørte jeg så mod Fredericia banegård, hvor jeg fik et par billeder af de 2 efter ankomst, samt imens der blev rangeret til skinne vognene som stod klar i spor 5. 

Så kørte jeg ellers mod Ejby hvor det blev det et rigtig fin billede af MY 1153 + MX 1008 med skinnevognene på vej retur. Til slut kørte jeg til en broen mellem Bred og Skalbjerg, og her blev der lidt vente tid, da der var problemer med et sporskifte i Tommerup, så toget var blevet taget ind i Aarup, og kom senere også til at vente ved AM signalet lige før mig. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.